Feyenoord heeft nog 'minimaal zeven spelers' nodig

Feyenoord heeft nog 'minimaal zeven spelers' nodig

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 juli 2022 – Feyenoord wil na het aanstaande vertrek van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra in elk geval nog zeven spelers naar De Kuip halen. Trainer Arne Slot denkt dat dat aantal minimaal nodig is om zijn selectie weer op oorlogssterkte te maken. Daarbij is bovendien nog geen rekening gehouden met een mogelijk vertrek van Orkun Kökcü, die op het verlanglijstje staat van RB Leipzig.

Dat schrijft De Telegraaf althans. 'Zeven spelers heeft hij minimaal nog nodig om zijn selectie nu op orde te brengen', weet de ochtendkrant over de situatie in Rotterdam-Zuid, waar tot dusver alleen de komst van Mats Wieffer, Mohamed Taabouni en Danilo tegenover alle vertrekkende spelers staat. Bij het toch al flinke rijtje, omdat Feyenoord een hoog aantal huurlingen had, komen dus Malacia en Sinisterra ook spoedig. 

Dat levert opgeteld wel een recordbedrag op: Sinisterra brengt minimaal 25 miljoen en mogelijk zelfs dertig miljoen in het laadje, terwijl Malacia zo'n vijftien miljoen als basisbedrag oplevert. 'Maar het belangrijkste is dat Feyenoord in een klap is verlost van zijn financiële zorgen en vanuit een gezonde situatie het nieuwe seizoen in kan gaan', aldus het dagblad, die bij de transfers ook de rol van directeur Dennis te Kloese looft.

'Die zelf de leiding heeft gehad bij de onderhandelingen met Leeds United en het spel volgens de Engelsen hard heeft gespeeld. Te Kloese, die in Mexico en Amerika ook leiding gaf aan topclubs als Chivas en LA Galaxy, schaakte op meerdere borden, want ook Everton was in de race voor Sinisterra. Dat heeft geleid tot de beste prijs', is de uitleg daarover. Hetzelfde zou zijn gebeurd bij Malacia, voor wie Olympique Lyon lange tijd de beste papieren leek te hebben. 

Lees ook: Onduidelijkheid over som Sinisterra: 1908 komt met 'kloppend' bedrag

Inkomende transfers Feyenoord
Ian Maatsen was een van de gegadigden om de selectie van Feyenoord te versterken, maar hij bleek voorlopig toch onhaalbaar voor Feyenoord, terwijl Guus Til door PSV voor de neus werd weggekaapt. Ook Wilfried Gnonto, Joshua Brenet, Jurgen Ekkelenkamp, Daley Sinkgraven, Mees Hilgers en Riechedly Bazoer stonden eerder op het lijstje van Frank Arnesen, die zelf de komende tijd afwezig is.

Reacties

gerelateerd