Dringen bij in- en uitgang van de Kuip: volop transfernieuws

5 juli 2022, 00:30   Bijgewerkt: 4 juli 2022, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 4 juli.

'Gnonto zet zinnen op Feyenoord, onderhandelingen hervat'

Wilfried Gnonto wil deze zomer alleen naar de Eredivisie verkassen, zo meldt 1908.nl. De spits mag van FC Zürich niet naar Feyenoord verkassen, maar de spits heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Rotterdam. De onderhandelingen worden maandagavond hervat. Gnonto is zelf al wekenlang rond met Feyenoord.

Feyenoord moet vrezen voor vertrek sterkhouder na Duitse deal

Feyenoord moet serieuzer rekening gaan houden met een vertrek van Orkun Kökcü. De Turkse middenvelder stond al op de verlanglijst van RB Leipzig, dat nu per direct op zoek moet naar een vervanger van Tyler Adams. De Amerikaanse middenvelder is namelijk vertrokken naar de Premier League.

Ajax beloont toptalent Ünüvar met langdurige verbintenis

Ajax heeft Naci Ünüvar langer aan zich gebonden. De Amsterdamse topclub heeft het contract van de kleine aanvaller verlengd tot medio 2026. Zijn huidige verbintenis liep door tot 2023, waardoor het deze zomer een kwestie van verlengen of verkopen was.

Onduidelijkheid over som Sinisterra: 1908 komt met 'kloppend' bedrag

Het is nog niet helemaal duidelijk welk bedrag Feyenoord gaat ontvangen voor de verkoop van Luis Sinisterra. De Colombiaanse aanvaller is keihard op weg naar het Engelse Leeds United, dat met die aankoop het Rotterdamse transferrecord gaat verpulveren. Over de transfersom ontbreekt voorlopig duidelijkheid.

Feyenoord krijgt slecht nieuws en zet streep door Malacia-opvolger

Ian Maatsen lijkt niet de opvolger te worden van Tyrell Malacia bij Feyenoord. De twintigjarige linksback van Chelsea was in beeld om de overstap te maken naar Rotterdam en had zelfs al een persoonlijk akkoord, maar door die transfer moet nu een dikke streep.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen