Telegraph: Premier League-speler (29) opgepakt vanwege verkrachting

4 juli 2022, 23:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een 29-jarige voetballer die uitkomt in de Premier League is opgepakt op verdenking van verkrachting. De naam mag vanwege juridische redenen niet bekend worden gemaakt, maar duidelijk is dat het om een speler gaat die uitkomt in de Engelse topcompetitie en voor een nationale ploeg.

Dat meldt kwaliteitskrant The Telegraph. De speler in kwestie maakt volgens de krant een grote kans om komende winter met zijn land deel te nemen aan het wereldkampioenschap in Qatar. Bovendien is de verdachte woonachtig in het kleine dorpje Barnet, dat in het noorden van Londen ligt. De speler is opgepakt en verblijft voorlopig in hechtenis.

Volgens de krant zou het incident in juni hebben plaatsgevonden en is het slachtoffer een vrouw van in de twintig. De kans is groot dat de speler de start van het nieuwe seizoen aan zich voorbij moet laten gaan, zo is de verwachting. De nieuwe Premier League-campagne gaat begin augustus weer van start. Ook bestaan er twijfels over deelname aan het WK.

De Londense politie wilde verder niets kwijt over de zaak. De verdachte is bepaald niet de eerste Premier League-speler die wordt verdacht van verkrachting. Eerder moesten Gylfi Sigurdsson en Mason Greenwood zich al bij de politie melden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen