FC Emmen winkelt opnieuw in Peru; Openda naar Ligue 1

5 juli 2022, 13:05

FC Emmen heeft na Miguel Araujo opnieuw een Peruviaanse speler aan de selectie toegevoegd. De 23-jarige Fernando Pacheco wordt voor één seizoen gehuurd van Club Sporting Cristal.

Pacheco speelde eerder voor Fluminense en Juventude in Brazilië. De Peruviaans jeugdinternational moet alleen nog wachten op zijn werkvergunning. "Met Fernando huren we een uitstekende speler voor onze club. Hij heeft zich als buitenspeler al bewezen in Zuid-Amerika en we zijn ervan overtuigd dat hij dat ook bij ons in de Eredivisie kan", zegt voorzitter Ronald Lubbers op de clubwebsite.

Openda

Club Brugge heeft Lois Openda verkocht aan het Franse RC Lens. De Belgische spits, die de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor Vitesse speelde, wordt volgens diverse Belgische media permanent ingelijfd door de Franse club. Brugge zag geen toekomst in de Belgisch international, waardoor de club nu een miljoenenbedrag voor hem opstrijkt.

De 22-jarige spits was afgelopen seizoen goed voor 24 doelpunten. Bij RC Lens zal hij zich in de kijker willen spelen voor het WK eind dit jaar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen