Onduidelijkheid over som Sinisterra: 1908 komt met 'kloppend' bedrag

Onduidelijkheid over som Sinisterra: 1908 komt met 'kloppend' bedrag

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 juli 2022 – Het is nog niet helemaal duidelijk welk bedrag Feyenoord gaat ontvangen voor de verkoop van Luis Sinisterra. De Colombiaanse aanvaller is keihard op weg naar het Engelse Leeds United, dat met die aankoop het Rotterdamse transferrecord gaat verpulveren. Over de transfersom ontbreekt voorlopig duidelijkheid.

Enkele Nederlandse en Engelse media meldden maandag dat Sinisterra voor een gegarandeerd bedrag van 21 miljoen euro zou worden gekocht. Die transfersom zou via bonussen kunnen oplopen tot 25 miljoen euro. Dat meldde het Algemeen Dagblad onder meer. Andere media brachten juist naar buiten dat Feyenoord sowueso 25 miljoen euro zou ontvangen.

1908.nl beweert zelf het 'kloppende bedrag te hebben. Volgens het goed ingevoerde medium ontvangt Feyenoord een gegarandeerd bedrag van 25 miljoen euro voor de diensten van de rappe aanvaller. Dat zou via bonussen op kunnen lopen tot circa dertig miljoen euro. Daarmee wordt hoe dan ook het transferrecord gebroken, dat nu nog op naam staat van Dirk Kuyt. Hij verkaste voor achttien miljoen euro naar Liverpool.

Mogelijk biedt de verkoop van Sinisterra Feyenoord mogelijkheden om dieper in de buidel te tasten voor Wilfried Gnonto. De Italiaan heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Rotterdam, maar FC Zürich is vooralsnog niet bereid om akkoord te gaan met een transfersom van vier miljoen euro.

Reacties

gerelateerd