Til legt Feyenoorders keuze voor PSV uit: 'Doet oprecht pijn'

Til legt Feyenoorders keuze voor PSV uit: 'Doet oprecht pijn'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 juli 2022 – Guus Til heeft via een Instagram-bericht afscheid genomen van het publiek van Feyenoord. De 24-jarige middenvelder stond hoog op de Rotterdamse verlanglijst voor een nieuw avontuur, maar koos voor een transfer naar concurrent PSV.

Til heeft een geweldige tijd gehad in de Kuip. 'Feyenoorders, na twee lastige jaren hebben jullie me vorig jaar de kans gegeven om bij te dragen aan een fantastisch seizoen', begint de middenvelder. 'Jullie hebben me met open armen ontvangen en me het plezier in voetbal teruggegeven. Het doet me daarom oprecht pijn jullie nu al weer te gaan verlaten.'

Lees ook: Waarom PSV 'gewoon' zaken doet met Russische club voor Til

De keuze voor een transfer naar Eindhoven had uiteindelijk met stabiliteit te maken. 'PSV heeft me een meerjarige contract voorgelegd, waarmee ik mijn voetbalambities hoop te kunnen verwezenlijken. Daarmee kan ik ook in één klap een einde maken aan een onzekere periode, die was veroorzaakt door de gebeurtenissen in Oekraïne.' PSV betaalt circa vier miljoen euro voor zijn diensten.

Een gemakkelijke keuze was dat allesbehalve voor de middenvelder, die uitgroeide tot clubtopscorer van Feyenoord. 'Ik zal jullie altijd dankbaar blijven voor de kansen die jullie me hebben gegeven en voor jullie warmte, hartstocht en loyaliteit. Ik ga jullie enorm missen.'

Reacties

gerelateerd