'Gnonto zet zinnen op Feyenoord, onderhandelingen hervat'

4 juli 2022, 21:50

Wilfried Gnonto wil deze zomer alleen naar de Eredivisie verkassen, zo meldt 1908.nl. De spits mag van FC Zürich niet naar Feyenoord verkassen, maar de spits heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Rotterdam. De onderhandelingen worden maandagavond hervat. Gnonto is zelf al wekenlang rond met Feyenoord.

Feyenoord en FC Zürich gaan maandagavond weer met elkaar in gesprek om een mogelijke transfer te bespreken, zo weet journalist Alfredo Pedullà. Vooralsnog is Zürich niet bereid om mee te werken aan een deal met Feyenoord. De Zwitsers verlangen een transfersom van minstens tien miljoen euro, terwijl Feyenoord slechts vier miljoen kan betalen.

Gnonto heeft nog een contract tot de zomer van 2023, waardoor een transfer er deze zomer sowieso gaat komen. Zürich hoeft niet te klagen over interesse in de diensten van de Italiaans international, want diverse clubs uit Europa zijn in de markt voor zijn handtekening. Daar heeft ook de Italiaanse promovendus AC Monza zich onlangs bijgevoegd. 

Gnonto speelde al viermaal voor de Italiaanse nationale ploeg en behoort tot de meest veelbelovende spelers van Europa. De aanvaller kan op alle drie de posities in de voorhoede uit de voeten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Joshua Brenet zal vandaag (5 juli) zijn contract gaan tekenen bij Feyenoord. Brenet heeft de aanbieding van Twente afgeslagen en kiest toch voor Feyenoord.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen