Barça heeft opnieuw beet; Chelsea verwacht vertrek Ziyech

Barça heeft opnieuw beet; Chelsea verwacht vertrek Ziyech

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 juli 2022 – FC Barcelona heeft voor de tweede keer vandaag een speler gepresenteerd. Nadat de komst van middenvelder Franck Kessié wereldkundig werd gemaakt, heeft de Catalaanse topclub ook de komst van Andreas Christensen bevestigd. De Deense verdediger heeft een contract voor vijf seizoenen getekend.

Christensen maakt transfervrij de overstap van Londen naar Barcelona, waar hij nu tot 2024 vastligt. Barça was persoonlijk al maanden rond met de Spaanse topclub, waar hij voor defensieve stabiliteit moet gaan zorgen. De 26-jarige verdediger slaagde er nooit in een vaste waarde te worden bij Chelsea, maar kwam ieder seizoen alsnog aan een respectabel aantal optredens.

Ziyech
Christensen is niet de enige speler die deze zomer wordt uitgezwaaid door Chelsea. Ook Hakim Ziyech is namelijk hard op weg naar de uitgang. Chelsea houdt zelfs geen rekening meer met een langer verblijf van de Marokkaanse technicus, zo verzekert de Daily Mail. De linksbenige aanvaller annex middenvelder lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen in de Serie A.

AC Milan is namelijk in de markt voor de voormalig Ajacied. Met die transfer zou een bedrag van tientallen miljoenen gemoeid zijn. Ziyech werd na zijn transfer naar Chelsea geen vaste waarde, maar won in 2021 wel de Champions League met zijn nieuwe werkgever.

Reacties

gerelateerd