Feyenoord krijgt slecht nieuws en zet streep door Malacia-opvolger

4 juli 2022, 18:24

Ian Maatsen lijkt niet de opvolger te worden van Tyrell Malacia bij Feyenoord. De twintigjarige linksback van Chelsea was in beeld om de overstap te maken naar Rotterdam en had zelfs al een persoonlijk akkoord, maar door die transfer moet nu een dikke streep.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Maatsen gaat een serieuze kans krijgen in de voorbereiding bij Chelsea en mag daardoor niet vertrekken. De linksback stond bovenaan de verlanglijst van Feyenoord in de zoektocht naar een nieuwe vleugelverdediger, maar gaat dus niet de overstap maken. Het contract van Maatsen loopt ook nog door tot de zomer van 2024.

Maatsen heeft coach Arne Slot hoogstpersoonlijk afgebeld. Feyenoord zal daardoor moeten schakelen naar een andere linksback. Eerder verkoos de multifunctionele Joshua Brenet een langer verblijf bij FC Twente al boven een transfer naar Rotterdam. Ook de naam van Daley Sinkgraven is gevallen bij Feyenoord. Hij speelt momenteel voor Bayer Leverkusen.

Vanwege de blessure van Ramon Hendriks en het vertrek van Tyrell Malacia naar Manchester United is de spoeling links achterin dun bij Feyenoord.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maatsen gaat nooit een kans krijgen daar . Ze gaan hem opstellen in oefenpotjes om te kijken of er een club meer biedt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen