'Real liep blauwtje bij Simons en hoopt volgend jaar op Bellingham'

4 juli 2022, 15:35

De stunt van PSV om Xavi Simons naar Nederland te halen, wordt steeds spectaculairder. De middenvelder kon een nieuw contract tekenen bij Paris Saint-Germain, maar ook Real Madrid wilde samenwerken met het toptalent. De Spanjaarden zijn de laatste transferperiodes bezig om het middenveld enorm te verjongen. Daarbij was hij dus op de radar verschenen.

Met dat nieuws komen L'Équipe en het Eindhovens Dagblad op de proppen. De interesse van Real legde de spelmaker al snel naast zich neer, omdat de Spaanse landskampioen hem eerst wilde stallen bij het tweede elftal. Daar had de voetballer geen trek in. Hij wil wekelijks spelen op een hoog niveau, omdat dat volgens hem beter is voor zijn ontwikkeling. Bij PSV is de concurrentie ook een stuk minder, aangezien hij in Santiago Bernabeú moest opboksen tegen Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Frederico Valverde, Eduardo Camavinga en nieuwkomer Aurélien Tchouameni.

Het middenveld van Real is al overvol, al moet daar wel bij gezegd worden dat de eerste drie al aardig op leeftijd zijn. Juist daarom zet Real in op talentvolle spelers voor het middenrif, die het supertrio kunnen vervangen in de toekomst. Voor komend seizoen heeft de club de volgende aankoop al op het oog. Waar deze zomer Tchouameni voor meer dan honderd miljoen euro werd overgenomen van AS Monaco wil de Champions League-winnaar komend seizoen zo'n bedrag overmaken aan Borussia Dortmund voor de diensten van Jude Bellingham. Dat meldt AS.

Real zou nu al in gesprek zijn met het management van de club om de middenvelder warm te maken voor de transfer. Dortmund wil de negentienjarige middenvelder nog niet laten gaan deze zomer, maar dat komt de Spaanse topclub wel goed uit door de enorme transfer van Tchouameni. Meerdere clubs zouden overigens interesse hebben in de Engelse middenvelder, die momenteel een prijskaartje om zijn nek heeft hangen van honderdtwintig miljoen euro.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen