Valse start Gravenberch bij Bayern: blessure speelt op bij training

4 juli 2022, 13:40
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch kent een valse start bij Bayern München. De middenvelder, die deze zomer overkwam van Ajax, haakte tijdens de eerste training geblesseerd af. Hij verscheen op het veld bij de start van het nieuwe seizoen, maar kon dus niet lang genieten in het bijzijn van zijn nieuwe ploeggenoten.

'Bayern start met en zonder Gravenberch', schrijft Kicker. De middenvelder deed mee aan de warming-up en wat krachtoefeningen, maar vertrok daarna bij de groep. Hij ging individueel aan de slag met fitnesstrainer Holger Broich. Overigens zou de blessure niet op de training ontstaan zijn. Hij zou bij Ajax al last hebben gehad van zijn enkel en daar nog altijd mee rondlopen.

Gravenberch was de enige nieuwkomer op het trainingsveld. Der Rekordmeister haalde Sadio Mané voor circa dertig miljoen euro op bij Liverpool en Noussair Mazraoui kwam transfervrij over vanuit Amsterdam, maar beide spelers ontbraken nog. Wel was er een terugkeerder: Joshua Zirkzee, die afgelopen seizoen verhuurd werd aan Anderlecht, verscheen volgens het medium 'als eerste op het veld'.

Droomtransfer

De transfer van Gravenberch liet even op zich wachten. De middenvelder liet afgelopen seizoen al weten dat hij niet wilde verlengen in de Johan Cruijff Arena en toen schemerde de interesse van de Duitse topclub al door. Na maandenlange onderhandelingen kwam de deal uiteindelijk rond, tot tevredenheid van de voetballer. "Toen het aanbod van Bayern München kwam, hoefde ik er niet lang over na te denken. Spelers van over de hele wereld willen voor deze club spelen. Bayern is een van de grootste clubs ter wereld", liet hij toen weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen