'Sinisterra verpulvert transferrecord Feyenoord met Engelse stap'

4 juli 2022, 12:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Luis Sinisterra gaat vertrekken bij Feyenoord. De Colombiaanse aanvaller wordt door de Leeds United begeerd en is volgens De Telegraaf al 'in verregaande onderhandeling' met de Premier League-club. Everton zou de jacht op de smaakmaker ook nog niet hebben opgegeven. Hij gaat vertrekken voor een bedrag tussen de twintig en dertig miljoen euro

De aanvaller ontbrak maandagochtend al op de training van de Rotterdammers, waarbij de club niet te veel wilde vertellen. Wel werd duidelijk dat de smaakmaker toestemming had gekregen om 'persoonlijke zaken af te handelen'. Dat gaat dus naar alle waarschijnlijkheid om zijn overstap naar de Premier League-club. Bij Leeds United werd hij de opvolger van Raphina, die op het punt staat om voor zeventig miljoen euro verkocht te worden. Hij staat op de radar van Arsenal en Chelsea.

Dat geld wordt dus deels geïnvesteerd in de dribbelaar van Feyenoord. Waar het medium schrijft over een bedrag tussen de twintig en dertig miljoen, weet 1908.nl dat het om 26 miljoen euro gaat. Dat is inclusief bonussen. Mogelijk kan Everton de prijs nog verder opdrijven, als die club snel met een laatste poging komt. Bij de club uit Liverpool wordt hij gezien als mogelijke opvolger van Richairlison. De club dacht eerder aan Steven Bergwijn, die op het punt staat om naar Ajax te gaan.

Dirk Kuyt

Met de transfer neemt Sinisterra het stokje over van Dirk Kuyt, die tot op de dag van vandaag de duurst uitgaande transfer is uit de clubgeschiedenis. Hij maakte voor achttien miljoen euro de overstap van Rotterdam naar Liverpool. Rick Karsdorp staat met zijn overgang voor zestien miljoen euro naar AS Roma op de tweede plaats, terwijl Terence Kongolo met een bedrag van vijftien miljoen de top-drie complementeert. Hij ging van De Kuip naar AS Monaco.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi voor Feyenoord, kunnen ze weer wat schulden afbouwen.

Martijn35
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Betekent dit dat Gakpo dus niet naar Leeds gaat?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen