Sinisterra weg bij Feyenoord? Aanvaller ontbreekt op trainingsveld

4 juli 2022, 12:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Luis Sinisterra is vandaag niet aanwezig bij de training van Feyenoord. De aanvaller, die afgelopen seizoen de sterspeler was bij de Rotterdammers, heeft van de club toestemming gekregen om 'persoonlijke zaken af te handelen'. Of het daarbij om een transfer gaat, wil niemand zeggen. Dat meldt ESPN-journalist Bennett van Fessem via zijn Twitteraccount.

De internationals keren vandaag terug bij Feyenoord na hun vakantie, maar daar is de aanvaller dis nog niet bij. Het is geen geheim dat de Colombiaan door meerdere clubs gevolgd wordt na een ijzersterk seizoen. De buitenspeler was afgelopen voetbaljaargang goed voor 23 doelpunten en veertien assists. Uitstekende cijfers, die ook buiten Nederland zijn opgevallen. De speler ligt nog tot medio 2024 vast in de Kuip, waardoor de Rotterdammers hem niet per se van de hand hoeven te doen. Zijn transferwaarde wordt geschat op circa 25 miljoen euro.

Ian Maatsen

De verwachting is dat Tyrell Malacia snel gepresenteerd wordt bij Manchester United, maar een opvolger is nog niet gevonden door de Rotterdammers. Ian Maatsen staat bovenaan het wensenlijstje, maar Feyenoord Transfermarkt weet dat de vleugelverdediger nog niet naar Rotterdam komt. Hij mag zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen laten zien bij Chelsea FC. Mogelijk is hij later deze zomer wel een mogelijke versterking.

Feyenoord wil het liefst niet te lang wachten met een nieuwe linksback, aangezien Ramon Hendriks vertrokken is naar FC Utrecht. De club heeft momenteel geen enkele serieuze optie voor die positie. Wie er achter Maatsen op het wensenlijstje staat, is niet bekend. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hopelijk een transfer voor een recordprijs ,anders zie ik deze topper liever terug bij ons aller feyenoord.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen