PSV dendert door en legt 'interessante' Til voor vier seizoenen vast

4 juli 2022, 11:12   Bijgewerkt: 4 juli 2022, 11:23

Guus Til mag zich vanaf vandaag speler van PSV noemen. De aanvallende middenvelder, die afgelopen seizoen verhuurd was aan Feyenoord, komt over van Spartak Moskou. De international van het Nederlands elftal zet een handtekening onder een vierjarig contract in het Philips Stadion.

"Ik heb twee jaar geleden al eens uitgebreid met Guus gesproken en hem verteld dat we hem een interessante speler vinden", vertelt technisch directeur John de Jong op de website van de Eindhovenaren. "Afgelopen jaar heeft hij ons beeld bevestigd door in alle competities bij elkaar opgeteld 21 doelpunten te maken en zichzelf weer in Oranje te spelen. Guus heeft specifieke kwaliteiten die van meerwaarde zijn voor ons team. Ik ben blij dat hij voor PSV kiest."

De aanvallende middenvelder kon bij Feyenoord blijven, terwijl ook Royal Antwerp serieus in de markt was. Toch viel zien keuze op PSV, dat deze zomer enorm bedrijvig is. Ruud van Nistelrooy speelde een belangrijke rol tijdens de besluitvorming, vertelt de nieuwkomer. "Ik was heel trots toen PSV zich bij mij meldde en de club zijn interesse naar me uitsprak. De trainer heeft het vertrouwen in me uitgesproken en verteld over de ambitie van PSV. Dat overtuigde me. Ik wil hier prijzen gaan winnen."

Hij komt in een gerenoveerde ploeg terecht. PSV haalde Boy Waterman, Walter Benitez, Xavi Simons en Luuk de Jong al voor meerdere jaren naar het Philips Stadion. Daarnaast speelt Ki-Jana Hoever dit seizoen op huurbasis in het rood-witte shirt. Til heeft zin in zijn nieuwe avontuur. "Sportief is er veel mogelijk. Daarnaast geeft dit de stabiliteit die ik zocht. Ik kijk er enorm naar uit om te beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Keuze tussen clubs die je willen huren ,en een club die je wil kopen is niet zo moeilijk . Zeker niet omdat hij nu van moskou af is. Maar stemmingmakerij daar is de media goed in.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen