'Situatie van AZ-smaakmaker in Spanje wordt uitzichtloos'

4 juli 2022, 08:58

Oussama Idrissi heeft het lastig in Spanje. De oud-aanvaller van AZ is overbodig bij het Spaanse Sevilla, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan laagvlieger Cádiz. Een definitieve overstap naar Cádiz lijkt er vooralsnog ook niet te komen, waardoor zijn situatie uitzichtloos wordt.

Sinds zijn transfer naar Spanje is Idrissi van de radar verdwenen. Niet alleen omdat hij daardoor vertrokken is uit de Eredivisie, maar ook omdat de Marokkaans international in het zuiden van Spanje weinig tot niets heeft laten zien. Idrissi werd door Sevilla al twee keer verhuurd (aan Ajax en Cádiz), wat ook komend seizoen lijkt te gaan gebeuren.

Volgens het Spaanse medium AS is de toekomst voor de vleugelspeler op dit moment nog uiterst onzeker. Idrissi zou naar verluidt hopen op een definitieve overstap naar degradatiekandidaat Cádiz, maar dat lijkt voorlopig nog niet te gaan gebeuren. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat Cádiz niet aan de financiële wensen van Sevilla kan voldoen.

Dat de nummer vier van Spanje de buitenspeler niet makkelijk wil laten gaan, is logisch te noemen. De Spanjaarden legden eerder namelijk een bedrag van twaalf miljoen euro op tafel voor Idrissi, die de club voorlopig echter niets heeft gebracht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen