'Terugkeer in Europa én Champions League lonkt voor David Luiz'

4 juli 2022, 08:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een opmerkelijk gerucht uit Brazilië. David Luiz, die Arsenal in 2021 inruilde voor het Braziliaanse Flamengo, kan mogelijk terugkeren in Europa. Volgens GOAL overweegt Internazionale een bod op de 35-jarige verdediger uit te brengen.

Dat meldt de Braziliaanse tak van het medium. Het is gezien de leeftijd en de terugkeer van Luiz naar Brazilië een opmerkelijk bericht. De centrale verdediger besloot vorig jaar te vertrekken bij Arsenal, waarna hij na een afwezigheid van vijftien jaar terugkeerde in zijn vaderland. Daar kwakkelde hij dit seizoen zo nu en dan met blessures, waardoor bezig leek aan zijn laatste jaren op het hoogste niveau.

Echter zou dat zomaar  nog eens heel anders kunnen gaan lopen, aangezien zijn club Flamengo de ervaren verdediger heeft aangeboden bij de Italiaanse topclub Internazionale. I Nerazzurri overweegt om een bod op de routinier uit te brengen, die daardoor na één jaar afwezigheid weer kan terugkeren op de Europese velden. Met Internazionale, dat tweede eindigde in de Serie A, kan Luiz dan ook weer de Champions League ingaan.

Luiz heeft in Europa een mooie carrière gehad, maar kwam vooralsnog nog nooit uit in de Serie A. De verdediger stond in het verleden onder contract bij het Portugese Benfica, waarna mooie stappen naar Paris Saint-Germain, Chelsea en Arsenal vonden. Mogelijk komt daar met Internazionale nog een Europese grootmacht bij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen