PSV laat Feyenoord en Slot balen, Ajax moet blijven vrezen

4 juli 2022, 00:30   Bijgewerkt: 3 juli 2022, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 3 juli.

PSV betaalt vier miljoen voor Til, langdurig contract ligt klaar

PSV heeft overeenstemming bereikt met Guus Til over een samenwerking voor de komende vier seizoenen. De Eindhovenaren betalen een kleine vier miljoen euro aan Spartak Moskou, dat door eventuele bonussen nog meer kan binnenharken. Nu is het afwachten of de transfer goedgekeurd wordt.

'Martínez heeft duidelijke wens en gaat kiezen tussen drie clubs'

Het is zeker geen uitgemaakte zaak dat Lisandro Martínez deze zomer vertrekt bij Ajax. De verdediger wordt begeerd door grootmachten uit de Premier League en ziet dat avontuur wel zitten. Komende week gaat Ajax met Arsenal praten over een mogelijke transfer.

Romano: salarisverlaging De Jong bij Barça 'erg onwaarschijnlijk'

Wil Frenkie de Jong ook komend seizoen het shirt van FC Barcelona dragen, zal hij een deel van zijn salaris moeten inleveren. Maar daar zit de middenvelder vooralsnog niet op te wachten.

'FC Twente gaat goede zaken doen: Brenet dicht bij langer verblijf'

Hoewel Feyenoord de komst van Joshua Brenet naar verluidt wel ziet zitten, lijkt de verdediger bij FC Twente te blijven. Volgens technisch directeur Jan Streuer zijn de nummer vier van het afgelopen seizoen in Nederland en de speler dicht bij een akkoord.

Romano komt met update over vertrekwens 'ambitieuze' Ronaldo

Erik ten Hag krijgt er de komende maanden nog een hele kluif aan om Cristiano Ronaldo te behouden voor Manchester United. De doelpuntenmachine uit Portugal heeft de club laten weten graag te willen vertrekken. Hij hoopt dan ook dat zijn werkgever niet dwars gaat liggen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen