PSV betaalt vier miljoen voor Til, langdurig contract ligt klaar

PSV betaalt vier miljoen voor Til, langdurig contract ligt klaar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 juli 2022 – PSV heeft overeenstemming bereikt met Guus Til over een samenwerking voor de komende vier seizoenen. De Eindhovenaren betalen een kleine vier miljoen euro aan Spartak Moskou, dat door eventuele bonussen nog meer kan binnenharken. Nu is het afwachten of de transfer goedgekeurd wordt.

Volgens onder meer De Telegraaf, Voetbal International en het Eindhovens Dagblad zijn PSV, Til en Spartak er inmiddels uit. Het is nu afwachten hoe de voetbalbonden naar de overgang kijken. Het is door de oorlog in Oekraïne namelijk niet toegestaan om te handelen met Rusland. Het heeft er echter alle schijn van dat er geen problemen zullen opduiken voor Til en PSV.

De Eindhovenaren betalen vier miljoen euro voor Til, die nog tot medio 2024 onder contract stond in Moskou. Hij is een zeer welkome versterking voor het middenvelder van de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij. Vanwege het drukke schema wil de oefenmeester over veel spelers beschikken. De ervaring van Til is daarom meer dan welkom in het Philips Stadion. De international van Oranje werd zondagochtend al succesvol gekeurd.

Til (24) had ook kunnen kiezen voor nog een seizoen bij Feyenoord. Arne Slot wilde hem namelijk graag nog een jaar onder zijn hoede hebben, maar hij moet dus verder zoeken. Dat geldt ook voor Royal Antwerp. Til speelde eerder ook voor AZ en werd door Spartak verhuurd aan Freiburg. Nu wacht in Eindhoven zijn derde avontuur op de Nederlandse velden.

Reacties

gerelateerd