Twente geeft top drie voorbeeld en sluit oefenduel wel winnend af

3 juli 2022, 16:06

FC Twente heeft zondagmiddag de tweede overwinning van de voorbereiding geboekt. De manschappen van trainer Ron Jans bleken met 1-0 te sterk voor FC Nordsjælland uit Denemarken. De enige treffer van de wedstrijd viel al na vijf minuten spelen.

In het Twentse Goor had trainer Ron Jans twee verschillende opstellingen in petto. De basisploeg het vijf minuten nodig om de score te openen via Sem Steijn. Daarna raakte Virgil Misidjan nog de paal en ging Twente met een 1-0 voorsprong aan de thee. In het tweede bedrijf kwamen er elf nieuwe spelers, waaronder Joshua Brenet en Kamohelo Mokotjo, binnen de lijn. Doelman Sam Luca Karssies voorkwam met een fraaie redding te gelijkmaker.

Afgelopen zaterdag gingen Feyenoord (0-7 tegen FC Kopenhagen) en Ajax ([a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/404023/ajax-met-vijf-tegengoals-onderuit-door-fouten-delgado-en-gorter/,_blank,2-5] tegen Paderborn) hard onderuit. PSV kwam op zijn beurt niet verder dan een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/404030/traditionele-top-drie-wint-niet-psv-geeft-voorsprong-in-extremis-weg/,_blank,2-2] gelijkspel tegen de Belgische laagvlieger Cercle Brugge. Twente bleek wel de volledige wedstrijd bij de les en stapte winnend van het veld af. Ricky van Wolfswinkel kreeg nog een goede kans op de 2-0, maar zijn inzet werd gekeerd door de doelman van de Denen.

Voorbereiding

Het is voor Twente de tweede zege in de voorbereiding. Eerder werden de amateurs van Bon Boys al met 0-11 aan de kant gezet. Nu wachten nog drie serieuze krachtmetingen voor de Tukkers. De ploeg van Jans treft Fortuna Düsseldorf, Werder Bremen en Schalke 04. Daarna wacht op donderdag 4 augustus de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Conference League. Vervolgens wordt de competitie gestart met een bezoekje aan NEC Nijmegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen