'Strijd om Dybala barst los; ook Ten Hag heeft belangstelling'

'Strijd om Dybala barst los; ook Ten Hag heeft belangstelling'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 juli 2022 – Paulo Dybala heeft nog altijd geen knopen doorgehakt over zijn toekomst. De aanvaller liet Juventus onlangs achter zich en heeft over interesse niets te klagen. De international van Argentinië kan aan de slag in de Premier League of actief blijven in de Serie A.

De 28-jarige Dybala is al maanden overwerp van gesprek in Italië. Nadat hij had aangekondigd niet te zullen verlengen bij Juventus liet Internazionale snel van zich horen. De grootmacht uit Milaan leek lange tijd te beste papieren te hebben om Dybala te strikken, maar vooralsnog staat er geen handtekening. Inter zal vanwege de financiele middelen eerst nog spelers moeten verkopen.

Dybala heeft overigens meer opties om in de Serie A te blijven. De naam van de Argentijn zou ook op het lijstje staan bij AC Milan en SSC Napoli. Dybala speelde op Italiaanse bodem al bij Palermo, dat inmiddels actief is in de Serie C. Met de keuze voor Inter, Milan of Napoli heeft de aanvaller in ieder geval de garantie van voetbal in de Champions League. De clubs eindigden allemaal boven Juventus.

Premier League
Volgens het Italiaanse medium La Repubblica hebben Manchester United en Arsenal inmiddels ook contact gelegd met Jorge Antun, de zaakwaarnemer van Dybala. De salariseisen zijn voor de Engelse grootmachten een minder groot obstakel dan voor de Italiaanse clubs. Het nadeel is dat United en Arsenl niet in de Champions League spelen. Zij moeten dit seizoen genoegen nemen met de Europa League.

Reacties

gerelateerd