'Bayern doet navraag naar De Ligt, Chelsea komt met nieuw bod'

'Bayern doet navraag naar De Ligt, Chelsea komt met nieuw bod'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 juli 2022 – Matthijs de Ligt lijkt deze zomer afscheid te gaan nemen van Juventus. De grootmacht uit de Serie A staat open voor een vertrek van de centrumverdediger, die wordt gevolgd door meerdere clubs. Inmiddels heeft ook Bayern München navraag gedaan naar de Nederlander.

Het is niet bekend of Bayern daadwerkelijk zaken wil gaan doen met Juventus, maar volgens BILD is er contact geweest tussen de clubs. De Italianen staan er voor open om De Ligt deze zomer te verkopen, maar willen volgens La Gazzetta dello Sport wel minimaal tachtig miljoen euro op tafel zien. Het is zeer de vraag of Bayern dat bedrag neer wil tellen.

Chelsea zal er op zijn beurt niet blij mee zijn dat Bayern van zich laten horen. De Engelsen hebben de beste papieren om De Ligt op te pikken in het Allianz Stadium en lijken snel met een verbeterd bod te gaan komen. De 22-jarige De Ligt heeft er al drie seizoenen op zitten bij Juve en ligt tot medio 2024 vast. Hij ziet de stap naar de Premier League wel zitten.

Danjuma nog gewoon bij Villarreal
Het is juist erg rustig als het gaat om Arnaut Danjuma. De aanvaller van Villarreal wordt gelinkt aan West Ham United, dat al contact zou hebben gehad met de Spanjaarden. Nu liggen de gesprekken stil en volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano is een transfer ver weg. De hoge salariseisen van Danjuma zouden een groot struikelblok vormen.

Reacties

gerelateerd