'Belgen bieden Ajax huur-oplossing voor stroeve samenwerking'

'Belgen bieden Ajax huur-oplossing voor stroeve samenwerking'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 juli 2022 – Ajax lijkt deze zomer tijdelijk afscheid te kunnen gaan nemen van Mohamed Daramy. De talentvolle aanvaller uit Denemarken kon tijdens zijn eerste seizoen in de Eredivisie weinig potten breken. Club Brugge wil hem een tijdelijke uitweg bieden om toch te kunnen spelen.

Ajax betaalde een jaar geleden nog ruim twaalf miljoen euro voor Damay, die destijds overkwam van FC Kopenhagen. De hoge verwachtingen heeft de 20-jarige aanvaller echter nog niet waar kunnen maken in de Johan Cruijff ArenA. Daramy kwam slechts tot 196 minuten in de Eredivisie en moest vooral genoegen nemen met speeltijd bij de beloften in de Keuken Kampioen Divisie.

In Deense media doet de naam van Daramy inmiddels ook de ronde. Hij zou zich deze voorbereiding nog mogen laten zien bij Ajax. Als Alfred Schreuder weinig perspectief voor de aanvaller ziet, dan is een tijdelijk vertrek uit de ArenA een goede optie. Club Brugge had vorig jaar al belangstelling en ziet het wel zitten om Daramy op huurbasis naar de Jupiler Pro League te halen.

Daramy ligt nog tot de zomer van 2025 vast bij Ajax en heeft dus nog wel wat tijd om alsnog door te breken. Bij de Amsterdammers lijkt de concurrentie momenteel te sterk om veel aan spelen toe te komen. In Brugge houdt men op zijn beurt rekening met het vertrek van enkele aanvallers. Daarom zou de entree van Daramy zeer gewenst zijn in het Jan Breydel Stadion.

Reacties

gerelateerd