'Martínez heeft duidelijke wens en gaat kiezen tussen drie clubs'

'Martínez heeft duidelijke wens en gaat kiezen tussen drie clubs'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 juli 2022 – Het is zeker geen uitgemaakte zaak dat Lisandro Martínez deze zomer vertrekt bij Ajax. De verdediger wordt begeerd door grootmachten uit de Premier League en ziet dat avontuur wel zitten. Komende week gaat Ajax met Arsenal praten over een mogelijke transfer.

Het is volgens Fabrizio Romano wel duidelijk wat Martínez zelf graag wil. Hij is alleen van plan om Ajax te verlaten als hij aan de slag kan in de Premier League. Arsenal zou al tot twee keer toe een bod hebben uitgebracht. De tweede keer wilden The Gunners veertig miljoen euro betalen. Ajax zet volgens diverse media in op een bedrag van vijftig miljoen euro.

Dat bedrag is echter nog niet op tafel gekomen en dus gaan Arsenal en Ajax in gesprek. Daarnaast is ook het Manchester United van manager Erik ten Hag op de markt voor de linkspoot. Volgens The Athletic hebben The Red Devils op dit moment zelfs de beste papieren om Martínez naar Engeland te lokken. De aanwezigheid van Ten Hag speelt daar natuurlijk een belangrijke rol in.

Premier League
Martínez ziet het momenteel dus alleen zitten om naar de Premier League te verhuizen. Ajax gaat hoe dan ook een flinke winst pakken op de international van Argentinië. De 24-jarige verdediger kwam in de zomer van 2019 voor acht miljoen euro over van het Argentijnse Defensa y Justicia. Martínez ligt nog tot medio 2025 vast in de Johan Cruijff ArenA.

Reacties

gerelateerd