'Transfer van Til naar PSV dichtbij na vroege keuring in Eindhoven'

'Transfer van Til naar PSV dichtbij na vroege keuring in Eindhoven'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 juli 2022 – Guus Til mag zijn bijna speler van PSV noemen. De transfer van de aanvallende middenvelder is dit weekend in een stroomversnelling gekomen en wordt waarschijnlijk snel afgerond. Feyenoord en Royal Antwerp grijpen mis en blijven teleurgesteld achter.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Til zondagochtend in een vroegte een medische keuring ondergaan. Nu moeten de laatste plooien nog worden gladgestreken en dan kan Til een meerjarig contract ondertekenen in het Philips Stadion. De international van Oranje moet zijn huidige werkgever Spartak Moskou, waar hij tot medio 2024 vastligt, nog wel wat miljoenen opleveren.

Het is volgens het ED nog niet duidelijk hoe de transfer gestalte gaat krijgen. Het kan namelijk zijn dat Til eerst op huurbasis naar Eindhoven komt, maar ook een definitieve overgang wordt deze zomer niet uitgesloten. Dat is een flinke streep door de rekening van Arne Slot, die Til graag nog een seizoen bij Feyenoord had gezien. Slot moet nu dus op zoek naar iemand anders.

Ook het Belgische Antwerp moet verder kijken. De werkgever van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars wilde Til graag hebben. Afgelopen zaterdag liet de speler echter weten een transfer naar de Jupiler Pro League niet te zien zitten. De 24-jarige Til begon zijn loopbaan bij AZ en speelde vervolgens voor Spartak, Freiburg en Feyenoord.

Reacties

gerelateerd