Romano komt met update over vertrekwens 'ambitieuze' Ronaldo

Romano komt met update over vertrekwens 'ambitieuze' Ronaldo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 juli 2022 – Erik ten Hag krijgt er de komende maanden nog een hele kluif aan om Cristiano Ronaldo te behouden voor Manchester United. De doelpuntenmachine uit Portugal heeft de club laten weten graag te willen vertrekken. Hij hoopt dan ook dat zijn werkgever niet dwars gaat liggen.

Ronaldo is niet blij met de huidige situatie op Old Trafford. De routinier zit het wel zitten in manager Erik ten Hag, maar met de rest is Ronaldo allesbehalve tevreden. Volgens de Italiaanse transferspecialist maakt hij zich zorgen over de transferzaken van United. De grootmacht heeft immers nog altijd geen nieuwe spelers gehaald, terwijl de concurrenten zich al flink hebben versterkt.

Daarom heeft Ronaldo zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes aan het werk gezet. De bekende belangenbehartiger heeft onder meer met Bayern München, Chelsea, AS Roma en SSC Napoli gesproken over zijn speler. Op dit moment ziet Paris Saint-Germain het in ieder geval niet zitten om de 37-jarige Ronaldo te strikken. De Portugees wil graag de Champions League in en dat zou kunnen met Bayern, Chelsea en Napoli.

Erik ten Hag
Ten Hag hoopt op zijn beurt dat Ronaldo gewoon op Old Trafford blijft. De nieuwe manager ziet een belangrijke rol voor de ex-speler van onder meer Real Madrid en Juventus. Ten Hag denkt dat Ronaldo zijn ploeg opnieuw een de nodige doelpunten kan helpen. Tijdens het afgelopen seizoen was hij 24 keer trefzeker. United heeft vooralsnog een duidelijk signaal gegeven. Wat de club betreft is Ronaldo niet te koop.

Reacties

gerelateerd