'Barcelona bereikt toch akkoord en maakt einde aan transfersoap'

3 juli 2022, 08:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ousmane Dembélé lijkt ook komend seizoen gewoon nog speler van FC Barcelona te zijn. De 25-jarige aanvaller heeft zijn aflopende contract nog altijd niet verlengd, maar daar schijnt spoedig verandering in te komen. Het is Barcelona naar verluidt toch gelukt om een akkoord te bereiken.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde transferspecialist Fabrizio Romano zijn beide partijen optimistisch gestemd. Er ligt een nieuw contract voor twee seizoenen klaar voor Dembélé, die waarschijnlijk wel wat salaris in moet leveren om te blijven. Trainer Xavi wil de aanvaller dolgraag behouden, al zijn de onderhandelingen nog altijd niet helemaal afgerond in het Camp Nou.

Dembélé leek deze zomer transfervrij te gaan vertrekken bij Barcelona, dat in 2017 nog meer dan 140 miljoen voor hem betaalde. De interesse vanuit andere grote Europese clubs nam de afgelopen maanden serieuze vormen aan, maar daar is Dembélé toch niet voor gezwicht. De ex-speler van Stade Rennais en Borussia Dortmund lijkt dus toch zijn krabbel te gaan zetten.

Christensen en Kessié

Het belooft een drukke week te worden voor de Catalanen. Voorzitter Joan Laporta heeft namelijk verklapt dat Andreas Christensen (Chelsea) en Franck Kessié (AC Milan) in de komende dagen worden gepresenteerd als aanwinsten. Daarnaast hoopt Laporta ook nog op een langer verblijft van Frenkie de Jong, als is de concrete belangstelling van Manchester United geen geheim.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Snap jij het nog? Deze Dembele heeft in zijn periode bij Barca enorm zijn portemonnee gevuld. Veel geblesseerd geweest en weinig laten zien. Die willen ze houden terwijl Depay er uit word gegooid. Ik zeg niet dat Depay de betere voetballer is maar ik denk het wel😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen