'PSV zet torenhoog in en hoopt op droomdeal met Wijndaldum'

2 juli 2022, 23:33

PSV is nog niet klaar op de transfermarkt. De club blijft hopen op extra versterkingen, waarbij torenhoog wordt ingezet. Deze zomer lijkt niets te gek voor de Eindhovenaren. Na de terugkeer van Luuk de Jong zou ook Georginio Wijnaldum op het wensenlijstje staan. Hij komt nu echter nog niet naar het Philips Stadion.

Wijnaldum maakte afgelopen seizoen transfervrij de overstap van Liverpool naar Paris Saint-Germain. Vanuit financieel oogpunt is het een geweldige stap gebleken, maar sportief viel het debuutjaar in Frankrijk behoorlijk tegen. De middenvelder was niet zeker van een basisplaats in het sterrenteam en werd daarom gepasseerd door bondscoach Louis van Gaal. Met het oog op het wereldkampioenschap in november zou een transfer wellicht verstandig zijn.

PSV hoopte op zijn komst, maar dat is volgens het Eindhovens Dagblad niet mogelijk gezien de financiële voorwaarden van de middenvelder. 'De club zal hier vermoedelijk naar blijven kijken, ook als zich andere ontwikkelingen voordoen in deze transferzomer', schrijft journalist Rik Elfrink, die weet dat de bestuurders toch blijven hopen op een mogelijke huurdeal. In Parijs ligt hij nog twee jaar vast, waardoor een definitieve transfer helemaal geen optie lijkt.

Centrale verdediger

PSV wil zich ook nog achterin versterken, met een sterke centrale verdediger. Dat is geen geheim, aangezien de club al langer wordt gelinkt aan Marlon. Hij staat onder contract bij Shakhtar Donetsk, maar mag door de oorlog in dat land tijdelijk vertrekken. Meerdere clubs zouden azen op zijn komst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hebben ze weer een gedeelte van het stadion of herdgang verkocht ofzo .

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tot nu toe hebben ze pas 3 milj uitgegeven voor De Jong volgens mij.....de rest was transfervrij.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee die jongens kosten verder niks aan salaris . En wijnaldum komt ook niet gratis ,en zal een voor psv megasalaris willen

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Salaris is nooit een probleem geweest in Eindhoven. Het gaat meer om de grote bedragen. En Wijnaldum gaat niet komen lijkt me, anders heb je een overvloed aan middenvelders nu de komst van Til zo goed als rond is.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik geloof dat ze de spelersbus voortaan gaan verhuren voor feestjes.

TomdB
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wijnaldum ken ik wel, maar van Wijndaldum had ik nog nooit gehoord😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen