Barça gaat twee spelers presenteren en wil De Jong behouden

2 juli 2022, 21:13

FC Barcelona gaat zich volgend week versterken met twee transfervrije spelers. De overstappen staan al langer op het programma, maar vooralsnog konden ze geen doorgang vinden door financiële regels. De club hoeft geen geldbedrag te betalen voor het duo, maar moest wel ruimte maken in het salarishuis.

"We stellen hem woensdag voor ", vertelt Joan Laporta over Frack Kessie, die de afgelopen jaren onder contract stond bij AC Milan. Met die club werd hij kampioen van Italië, maar nu kiest hij dus voor een avontuur bij de nummer twee van Spanje. Ook Andreas Christensen mag zich spoedig Blaugrana noemen. Hij maakt gratis en voor niets de overstap van Chelsea naar Catalonië. "Hij wordt donderdag gepresenteerd."

Frenkie de Jong

Naast de inkomende namen, kan er ook uitgaand het nodige gebeuren bij FC Barcelona. Memphis Depay zou bij een goed bod mogen vertrekken, terwijl er ook aan Frenkie de Jong wordt getrokken. De middenvelder staat op de radar van Manchester United, maar meerdere clubs zouden op hem azen. Laporta is echter duidelijk: "We zijn niet van plan hem te verkopen en hij wil zelf ook blijven, maar er is wel een salariskwestie. Dat zou aangepast moeten worden."

Waar De Jong nog een langdurig contract heeft, is Ousmane Dembélé momenteel transfervrij. De Catalaanse grootmacht heeft de deur echter nog op een kier staan voor de aanvaller, die een aantal jaar geleden voor honderdveertig miljoen euro gehaald werd. "Als hij wil blijven moet hij onze economische voorwaarden accepteren. We stellen nergens tijdslimieten voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen