'PSV op pole-position voor Til: Feyenoord en Antwerp grijpen mis'

'PSV op pole-position voor Til: Feyenoord en Antwerp grijpen mis'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 juli 2022 – Niet Feyenoord of Royal Antwerp FC lijkt de nieuwe club van Guus Til te worden, maar PSV.  Dat meldt De Telegraaf. De Eindhovenaren hadden de aanvallende middenvelder al twee jaar op de radar, maar nu wordt de club dus concreet. Ruud van Nistelrooy zou de voetballer tijdens een gesprek helemaal ingepakt hebben.

De transfer zal volgens het medium niet lang meer op zich laten wachten. In het komende etmaal wordt Til al medisch gekeurd in Eindhoven, waar een serieuze concurrentiestrijd ontstaat op het middenveld. Van Nistelrooy kan daar namelijk al gebruikmaken van onder anderen Marc van Ginkel, Joey Veerman, Ibrahim Sangaré en Xavi Simons. Bij PSV ziet men in de Spartak Moskou-speler een ideale aanvulling, omdat hij makkelijk doelpunten kan maken.

De Eindhovenaren gaan maandag op trainingskamp. Als alles meezit, kan Til dan meteen met zijn nieuwe ploeggenoten op reis. Bij Feyenoord wist de aanvallende middenvelder afgelopen seizoen 21 doelpunten te maken in alle competities, terwijl hij ook nog vijf keer de aangever was bij een treffer. Met die uitstekende statistieken kwam hij ook weer bij de selectie van het Nederlands elftal.

Royal Antwerp leek de afgelopen dagen op pole-position te liggen voor de voetballer, maar inmiddels zou hij Mark van Bommel en Marc Overmars hebben laten weten dat hij liever in Nederland actief blijft. Feyenoord hoopte ook op een langer verblijf van Til, maar die club lijkt inmiddels ook verder te moeten zoeken.

Reacties

gerelateerd