Feyenoord met slechts drie wissels in eerste oefenduel

2 juli 2022, 14:02

Feyenoord heeft de selectie voor het nieuwe seizoen nog niet helemaal op orde, zag veel huurlingen vertrekken en heeft nog een behoorlijk aantal afwezigen vanwege ontbrekende internationals. Zodoende heeft Arne Slot slechts drie wisselspelers naast zich op de bank zitten voor het eerste oefenduel met FC Kopenhagen zaterdagmiddag.

Wel heel positief voor de Rotterdammers is dat Justin Bijlow opnieuw in het doel staat, net als in de finale van de Conference League. De doelman heeft die wedstrijd goed verteerd en lijkt na zijn eerdere zware blessure weer helemaal fit en klaar voor het nieuwe seizoen. Verder staan Jorrit Hendrix, Jens Toornstra, Danilo, Mats Wieffer en Patrik Walemark aan de aftrap qua echte eerste elftal-spelers.

De rest van de ploeg bestaat uit jeugdspelers of jonge talenten die afgelopen seizoen onderdeel uitmaakten van de A-selectie, zonder veel minuten te maken, zoals Antoni Milambo. Met Mark Diemers komt er ook en voetballer in actie die in principe weg mag tijdens deze transferzomer, alleen voor wie een overgang nog niet in orde gemaakt is.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Hall, Valk, Wieffer, Kleijn; Toornstra, Hendrix, Milambo; Diemers, Danilo Pereira, Walemark

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen