Feyenoord verlengt met en verhuurt Azarkan, ook Conteh vertrokken

2 juli 2022, 13:03

Feyenoord gaat het contract van Marouan Azarkan (20) met een jaar verlengen tot de zomer van 2024. De buitenspeler tekent een seizoen bij, om vervolgens per direct op huurbasis te vertrekken naar Excelsior. Afgelopen seizoen werd hij door de Rotterdammers ook al aan de stadgenoot verhuurd.

Dat schrijft het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl althans. De linksbuiten kwam tot dusver tweemaal uit voor de hoofdmacht van de Rotterdammers en werd eerder al verhuurd bij NAC Breda in de Eerste Divisie. Daar werd zijn periode geen succes, bij Excelsior maakte hij wel veel indruk. In 37 officiële wedstrijden noteerde hij vorig seizoen dertien doelpunten en zeven assists.

De buitenspeler, die zowel op links als op rechts uit de voeten kan, komt uit de jeugdopleiding van de Rotterdammers. Met Luis Sinisterra, Alireza Jahanbakhsh, Patrik Walemark en mogelijk Wilfried Gnonto is er veel concurrentie op de flankposities in De Kuip onder Arne Slot in het komende seizoen. 

Lees ook: 'Feyenoord slijt eerste overbodige speler en zag Dost niet zitten'

Conteh weg bij Feyenoord

Verder kwam Feyenoord zaterdagochtend met het nieuws dat buitenspeler Christian Conteh (22) het komende seizoen wordt verhuurd van Dynamo Dresden. De club op het derde niveau van Duitsland huurt hem voor één jaar, waarbij geen optie tot koop is gecommuniceerd. Robert Bozenik, Mark Diemers, Naoufal Bannnis, Aliou Balde zijn de andere spelers die Feyenoord in de komende tijd hoopt te slijten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen