Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax met twee andere namen in oefenwedstrijd tegen Paderborn

Ajax met twee andere namen in oefenwedstrijd tegen Paderborn

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 juli 2022 – Alfred Schreuder (49) begint de oefenwedstrijd van Ajax zaterdagmiddag tegen SC Paderborn 07 zonder aanvaller Sontje Hansen. De spits die tegen SV Meppen nog aan de aftrap verscheen en tweemaal scoorde, zit niet bij de selectie, al is nog niet duidelijk waarom. De zeventienjarige aanvaller Jaydon Banel is de vervanger voorin.

Dat is niet de enige wijziging in de basiself, want keeper Maarten Stekelenburg heeft het trainingskamp verlaten en maakt daarom logischerwijs geen minuten zondagmiddag. Joy Gorter, die tegen SV Meppen ook een helftje meedeed, staat onder de lat en goalie Sten Kremers zit op de bank. Verder heeft trainer Alfred Schreuder geen wijzigingen doorgevoerd.

Dat betekent dat Mohamed Ihattaren wederom in de basis staat. De middenvelder kwam als enige met Youri Regeer langer dan een helft in actie in de eerste oefenwedstrijd. Anders dan SV Meppen komt SC Paderborn 07 komend seizoen uit op het tweede niveau van Duitsland.

Opstelling Ajax: Gorter; Klaiber, Magallán, Pierie, Baas; Regeer, Ihattaren, Fitz-Jim, Rasmussen, Ünüvar, Banel

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd