Feyenoord geeft komst Gnonto niet op, maar 'lastig is het wel'

2 juli 2022, 10:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft de hoop op Wilfried Gnonto (18) nog zeker niet opgegeven. Hoewel duidelijk is dat FC Zürich de absolute hoofdprijs wil voor de Italiaan, die nog maar een eenjarig contract heeft, proberen de Rotterdammers de deal nog altijd rond te maken. Zelf zou de aanvaller al overtuigd zijn van de overstap naar de Eredivisie. Zaterdag ontbreekt hij nog bij een oefenwedstrijd van zijn huidige werkgever. 

Dat schrijft het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl zaterdagochtend althans. 'Nog altijd geen gelopen race, lastig is het wel', staat te lezen in de tweet over de update over Gnonto. FC Zürich zou een bedrag rond de tien (!) miljoen euro willen hebben, waar Feyenoord zo'n vier miljoen euro zou hebben geboden.

Hoewel Gnonto ook in de belangstelling staat van diverse grote clubs, waaronder SC Freiburg, Napoli en eerder ook PSV, zou de aanvaller zelf overtuigd zijn van het project bij Feyenoord. De Rotterdammers zouden zelfs al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de voorhoedespeler, al is dat niets waard als ze er uiteindelijk niet uitkomen met zijn werkgever FC Zürich. 

Lees ook: 'Feyenoord lijkt komst van dure Gnonto te kunnen vergeten'

Gnonto tweebenig

Bij Voetbal International werd de overgang van Gnonto ook besproken. Journalist Süleyman Öztürk is onder de indruk. "Snelheid, tweebenigheid. Tactische intelligentie, kopsterk", looft de journalist de aanvaller van FC Zürich. Hijzelf vergelijkt zich met Raheem Sterling, maar Öztürk noemt hem een combinatie tussen Franck Ribéry en Sadio Mané. "Hij is klein, 1.70 meter, maar kan beter koppen dan Erling Haaland." De journalist ziet in hem de ideale opvolger van Luis Sinisterra, al kan hij ook als spits en op links uit de voeten. Wel merkt Öztürk op dat Gnonto geen basisspeler was bij FC Zürich, maar 'slechts' een supersub. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

4 miljoen voor een supersub is een leuk bedrag

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

4 Miljoen is ook geen realistisch bedrag. Denk dat als Feyenoord er 3 a 4 miljoen bij legt dat een overstap er wellicht wel in kan zitten. Maar lang wachten kan Feyenoord niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen