PSV in vaarwater van Feyenoord? 'Naam Til weleens gevallen'

2 juli 2022, 08:34

PSV wil in de komende weken nóg een middenvelder presenteren en daarbij is de naam van Guus Til ook de revue gepasseerd. De aanvallende middenvelder werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Feyenoord, dat hem gezien zijn tijdelijke transfervrije status bij Spartak Moskou opnieuw tijdelijk hoopt binnen te halen. Dat wordt misschien niet het meest eenvoudige karwei.

Want volgens het Eindhovens Dagblad gaat PSV de Rotterdammers mogelijk in het vaarwater zitten. Naast de komst van de talentvolle aanvallende middenvelder Xavi Simons wil John de Jong graag nóg een middenvelder naar het Philips Stadion halen. Daarbij wordt overigens niet per se direct ingezet op Til, want er zijn ook andere opties die eerst nog wordt geprobeerd.

'Bij alle inventarisaties is o.a. de naam van Guus Til weleens gevallen, 2 jaar geleden al in beeld. Het is aannemelijker dat andere scenario's nu worden afgetast', schrijft PSV-watcher Rik Elfrink op Twitter. Naast Simons werden eerder Ki-Jana Hoever en Walter Benitez ook al gepresenteerd door de club van hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij. 

Lees ook: PSV kan Braziliaans talent mogelijk snel begroeten: "Nieuwe parel"

Savinho naar PSV

Verder kwam de journalist ook met een update over de aanstaande komst van Savinho, wiens transfer naar het Franse Troyes reeds afgerond is. Daarna volgt vermoedelijk een verhuurbeurt naar Eindhoven, al zal de officiële aankondiging nog even duren. 'Sávio is nog in Brazilië en reist naar verwachting uiterlijk begin volgende week naar Europa. Ivm vergunningen, papierwerk kan het nog even duren voor hij via Troyes bij PSV is', aldus Elfrink, die wel weet dat er al een mondeling akkoord is tussen alle partijen, al staat de handtekening nog niet op papier.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen