Statement Pauw legt nieuwe bom onder voetballerij

Statement Pauw legt nieuwe bom onder voetballerij

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 juli 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 1 juli.

Shock: ex-bondscoach Pauw verkracht door 'hoge voetbalfunctionaris'
Voormalig Oranje-bondscoach Vera Pauw heeft in een schokkend statement aangegeven dat ze in het verleden is verkracht door een hoge voetbalfunctionaris van de KNVB. Pauw hield het 35 jaar lang voor zichzelf, maar voelde dat dit het moment was om ermee naar buiten te treden.

PSV betaalt opmerkelijk lage transfersom voor gekeurde De Jong
De terugkeer van Luuk de Jong naar PSV is in kannen en kruiken, zo bevestigt de club zelf op de officiële kanalen. De 31-jarige spits is al gearriveerd in Eindhoven en zal dit weekend de laatste formaliteiten afronden om de deal te beklinken. De transfersom voor de spits is opvallend laag.

Leipzig vraagt 25 miljoen aan Ajax voor Brobbey
Een akkoord tussen Ajax en RB Leipzig over Brobbey is volgens De Telegraaf niet dichterbij gekomen. Leipzig zal water bij de wijn moeten doen, aangezien de Duitsers een transfersom van 25 miljoen euro verlangen voor de spits. Ajax is bereid maximaal vijftien miljoen euro te betalen voor de aanvaller, die zelf akkoord is met een contract tot 2027.

KNVB reageert op heftige onthulling Vera Pauw
De KNVB is geschrokken van het verhaal dat Vera Pauw vrijdagavond naar buiten heeft gebracht. De voormalig speelster van Oranje en ex-bondscoach onthulde in het verleden te zijn verkracht door een hoge voetbalfunctionaris in het Nederlandse voetbal.

Erik ten Hag grijpt keihard in en maakt korte metten met 'gewoonte'
Erik ten Hag heeft besloten een slechte 'gewoonte' van spelers bij Manchester United uit de kleedkamer te weren. Vermoed werd dat een deel van de spelersgroep afgelopen seizoen meermaals informatie lekte richting de Engelse media. Ten Hag heeft van zijn spelersgroep geëist dat daarmee wordt gestopt.

Reacties