Erik ten Hag grijpt keihard in en maakt korte metten met 'gewoonte'

Erik ten Hag grijpt keihard in en maakt korte metten met 'gewoonte'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 juli 2022 – Erik ten Hag heeft besloten een slechte 'gewoonte' van spelers bij Manchester United uit de kleedkamer te weren. Vermoed werd dat een deel van de spelersgroep afgelopen seizoen meermaals informatie lekte richting de Engelse media. Ten Hag heeft van zijn spelersgroep geëist dat daarmee wordt gestopt.

Dat meldt ESPN. De coach is op de hoogte gebracht dat diverse spelers afgelopen seizoen gevoelige informatie lekten richting de Engelse media, die daar uiteraard gretig mee aan de haal gingen. In de hoop voor meer rust te zorgen in de kleedkamer, heeft Ten Hag zijn spelers een verbod opgelegd om informatie richting de media te lekken.

Desondanks hoopt hij nog altijd dat zijn spelers interviews willen geven aan de pers, alleen met wat minder informatie. Ook familieleden en zaakwaarnemers van de spelers moeten zich van Ten Hag niet meer laten verleiden tot een slip of the tongue. Assistent-coach Steve McClaren gaat daar een belangrijke rol in spelen en wil ervoor zorgen dat problemen intern worden opgelost.

Afgelopen seizoen werd Manchester United geteisterd door onrust. De topclub eindigde uiteindelijk op de zesde plaats in de Premier League. Het is de bedoeling dat Ten Hag de tijd krijgt om de grootmacht weer terug te helpen naar de top.

Lees ook: Athletic: Man United op pole position voor komst Martínez

Reacties

gerelateerd