Met dit monstersalaris houdt Liverpool Salah aan boord

1 juli 2022, 19:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Salah wordt met zijn nieuwe contract de bestbetaalde speler van Liverpool, zo bevestigt Fabrizio Romano. De Egyptische aanvaller heeft zijn contract, dat tot 2023 doorliep, met twee seizoenen verengd. Salah werd uiteindelijk overtuigd door zijn coach.

Salah gaat wekelijks een bedrag van bijna 405.000 euro verdienen. Jaarlijks komt dat neer op een bedrag van 21 miljoen euro. Dat maakt hem niet alleen de best verdienende speler van Liverpool, maar daarmee behoort hij direct tot de best betaalde spelers van de steenrijke Premier League. Cristiano Ronaldo streek afgelopen seizoen bij Manchester United zo'n dertig miljoen per jaar op.

Lees ook: Liverpool krijgt eindelijk jawoord en houdt Salah aan boord

Het was Klopp die de twijfelende Salah, die begeerd werd door diverse clubs uit het buitenland, uiteindelijk over de streep trok. De Duitser voerde diverse persoonlijke gesprekken met de topscorer, waarin onder meer de toekomst van de club werd besproken. Klopp ziet in Salah het gezicht voor de komende jaren.

Klopp was logischerwijs dolblij met het langere verblijf van de Egyptische aanvaller. "Hij hoort bij ons. Dit is zijn club, ik twijfel er niet aan dat Mo's beste jaren nog moeten komen. En dat wil wat zeggen, want de eerste vijf seizoenen hier waren legendarisch", aldus de Duitse oefenmeester op de clubwebsite.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen