Here we go! Romano meldt akkoord tussen Malacia en United

1 juli 2022, 19:25

Tyrell Malacia heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Manchester United over een overstap. De linksback van Feyenoord gaat een meerjarig contract ondertekenen bij de Engelse topclub. Malacia is de eerste miljoenenaanwinst sinds Erik ten Hag aan het roer staat bij de grootmacht.

Dat meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert ontvangt Feyenoord een gegarandeerd bedrag van vijftien miljoen euro, dat via bonussen kan oplopen tot zeventien miljoen euro. Feyenoord en United waren er samen al uit, waardoor het wachten was op een akkoord tussen de club en de speler. Aangezien dat nu ook is bereikt, is de transfer in kannen en kruiken.

Malacia, die afgelopen seizoen veel indruk maakte met Feyenoord in de Conference League en debuteerde in het Nederlands elftal, leek lange tijd op weg naar de Franse Ligue 1. Olympique Lyon dacht beet te hebben, maar zag Malacia uiteindelijk zwichten voor de interesse van United. De linksbenige verdediger was persoonlijk al rond met de club van Peter Bosz.

Malacia wordt zodoende de eerste zomeraanwinst van Erik ten Hag, die United komend seizoen uit het sportieve dal moet gaan trekken. De linksback is niet de enige speler uit de Eredivisie die op de verlanglijst van Ten Hag is verschenen. De Nederlandse coach hoopt namelijk ook op de komst van Antony en Lisandro Martínez. Frenkie de Jong behoort eveneens tot zijn topprioriteiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Succes kleine . Alleen niet tegen Liverpool ,en Feyenoord

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen