Emmen slaat enorme slag met verlenging; Excelsior zwaait wéér ster uit

1 juli 2022, 18:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Emmen heeft uitstekende zaken gedaan. De gepromoveerde club heeft het aflopende contract van sterkhouder Miguel Araujo verlengd. De 27-jarige verdediger gaat zodoende beginnen aan zijn vierde seizoen in de hoofdmacht van de Drentse formatie.

Araujo stond er mede vanwege zijn status als Peruviaans international goed op in het buitenland, maar de verdediger heeft ervoor gekozen om Emmen trouw te blijven. "Miguel heeft keer op keer bewezen hoe belangrijk hij is voor de ploeg en daarom wilden we hem heel graag in Emmen houden. Hij houdt van deze club en wij van hem", aldus voorzitter Ronald Lubbers op de clubwebsite.

Niemeijer

Excelsior is na Mats Wieffer (Feyenoord) en Thijs Dallinga (Toulouse) opnieuw een sterkhouder kwijtgeraakt. De Rotterdamse promovendus moet het in de Eredivisie ook gaan doen zonder Reuven Niemeijer. De middenvelder heeft gekozen voor een transfervrije overstap naar het Italiaanse Brescia, dat afgelopen seizoen als vijfde eindigde in de Serie B.

Niemeijer beleefde met zeventien treffers afgelopen seizoen zijn beste jaar ooit en droeg daarmee bij aan promotie naar de Eredivisie. Met het vertrek van de middenvelder én Dallinga levert Excelsior een karrenvracht aan doelpunten in. Samen was het duo namelijk betrokken bij liefst zeventig doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie.

Volg hier: alle transferontwikkelingen in ons liveblog

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen