Liverpool krijgt eindelijk jawoord en houdt Salah aan boord

1 juli 2022, 17:17

Liverpool houdt Mohamed Salah uit handen van de complete Europese top. De Egyptische aanvaller twijfelde lange tijd of hij zijn contract bij de Engelse topclub moest verlengen, maar heeft er uiteindelijk voor gekozen om zijn verbintenis met twee seizoenen te verlengen.

Daardoor ligt de linkspoot nu vast tot 2025. Liverpool voorkomt daarmee dat nóg een steraanvaller de deur in Liverpool achter zich dichttrekt, nadat eerder Sadio Mané al koos voor een overstap naar Bayern München. Salah kon rekenen op interesse uit Spanje en Frankrijk, maar blijft Liverpool trouw. Dat bevestigt de club op de officiële kanalen.

"Het voelt geweldig om prijzen met deze club te winnen. Het is een vrolijke dag voor iedereen. Eindelijk is alles geregeld", aldus de aanvaller op de clubwebsite van Liverpool. Sinds zijn overstap van AS Roma naar Liverpool was Salah goed voor 118 goals in de Premier League. Bovendien schoot er geen speler vaker tussen de palen dan de aanvaller (302 keer).

De dertigjarige Salah debuteerde bij Al Mokawloon en verkaste in 2012 naar FC Basel. Daar speelde hij zich in de kijker van Chelsea, dat hem verhuurde aan Fiorentina en AS Roma. Bij laatstgenoemde club maakte hij zoveel indruk, dat Roma hem besloot over te nemen. Sinds 2017 speelt de buitenspeler voor Liverpool.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen