Lyon-directeur haalt uit naar Malacia-kamp: "Laat dat duidelijk zijn"

Lyon-directeur haalt uit naar Malacia-kamp: "Laat dat duidelijk zijn"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 juli 2022 – Tyrell Malacia blijft de gemoederen bezig houden in Frankrijk. De verdediger leek op weg naar Olympique Lyon, maar op het allerlaatste moment kwam Manchester United met een beter bod. Hij is nog niet gepresenteerd bij de Engelse club, maar een transfer lijkt een kwestie van tijd. Het zorgt voor woede bij de Ligue 1-club.

"We zullen de club nooit in gevaar brengen voor een speler", vertelde directeur Vincent Ponsot bij de spelerspresentatie van Corentin Tolisso. Vervolgens ontkent de beleidsbepaler dat Lyon niet genoeg financiële middelen zou hebben om het bod van Manchester United te overtreffen. De Engelsen betalen naar verluidt vijftien miljoen euro, wat nog op kan lopen met twee miljoen euro aan bonussen.

Lees ook: 'Transfer Malacia laat op zich wachten door nieuwe zaakwaarnemer'

"De club is altijd sterker dan welke speler dan ook, laat dat heel duidelijk zijn", vervolgt Ponsot. "We krijgen soms verzoeken die we niet willen accepteren, zo zit de voetbalwereld nu eenmaal in elkaar. Dat zorgt er soms voor dat transfers afketsen, maar we zoeken een linksback en zullen een linksback vinden", aldus de bestuurder, die daarna voor opschudding zorgde: "Ik denk dat onze voorzitter blij is dat hij 's avonds rustig kan slapen en niet van zijn bed wordt gelicht door de politie. Hetzelfde geldt voor mij."

Details over de transfersoap kon hij niet geven. "Ik kan niet alles zeggen. De zaak had dinsdag rond moeten zijn... Dat is het antwoord. Voor ons is het voorbij, ondanks dat hij nog niet getekend heeft. De oprechtheid van de club is belangrijker."

Reacties

gerelateerd