Onana mag zich officieel speler van Inter noemen na Ajax-vertrek

1 juli 2022, 15:26

Het heeft maanden geduurd, maar Andre Onana mag zich nu eindelijk speler van Internazionale noemen. De doelman is nog niet officieel gepresenteerd in Milaan, maar is door zijn nieuwe club wel al ingeschreven voor het komende Serie A-seizoen. Daardoor lijkt de overgang in kannen en kruiken.

Onana wilde zijn contract bij Ajax niet verlengen, wat hem op veel kritiek kwam te staan van de achterban in Amsterdam. Tijdens zijn dopingschorsing bleven de Amsterdammers hem salaris betalen, maar dat resulteerde niet in solidariteit van de doelman. Hij koos voor een nieuw avontuur, waardoor de kas in de Johan Cruijff ArenA leeg bleef. In oktober kwamen de eerste geluiden al naar buiten dat hij de nieuwe keeper van Internazionale zou worden, maar dat werd nooit bevestigd.

Nu hij is ingeschreven voor het nieuwe seizoen, waardoor niemand meer hoeft te twijfelen over de toekomst van de doelman. Onana heeft naar verluidt zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract in San Siro. Overigens is de sluitpost niet de enige speler die transfervrij de overstap maakt naar Milaan. Ook Henrikh Mkhitaryan komt gratis naar de Italiaanse nummer twee van afgelopen seizoen. Hij komt over van Roma.

Romelu Lukaku

Romelu Lukaku is ook ingeschreven voor de Italiaanse competitie. De spits komt op huurbasis over van Chelsea, waar hij niet het vertrouwen voelde van trainer Thomas Tuchel. De Engelse club haalde hem afgelopen zomer voor meer dan honderd miljoen euro op bij Internazionale, waar hij nu dus tijdelijk terugkeert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen