Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Maarten Stekelenburg verlaat trainingskamp Ajax met blessure

Maarten Stekelenburg verlaat trainingskamp Ajax met blessure

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 juli 2022 – Maarten Stekelenburg heeft het trainingskamp van Ajax in De Lutte verlaten. De 39-jarige doelman, die onlangs zijn contract met een jaar verlengde, heeft last van een voetblessure. Bij de eerste diagnose lijkt het mee te vallen met het kwetsuur. De verwachting is volgens Voetbal International en De Telegraaf dat hij slechts een aantal dagen rust moet nemen voor hij weer mee aan kan sluiten bij de groep.

Hoewel de blessure mee lijkt te vallen, is het wel een vervelend moment voor de sluitpost. Het afgelopen seizoen moest hij het grootste gedeelte toekijken met een slepende blessure. Er werd zelfs gedacht aan een vroegtijdig einde van zijn carrière, maar de doelman revalideerde opvallend snel. De laatste wedstrijden van het seizoen mocht hij zelfs nog meedoen, mede door de slechte vorm van Andre Onana en een blessure bij Remko Pasveer.

De doelman verlengde onlangs zijn contract nog in de Johan Cruijff ArenA met een seizoen. "Ik heb geen moment getwijfeld. Ik ben heel fit", zegt hij daarover tegen Ajax TV. "Ik heb een vervelend jaar gehad met een blessure, maar ik ben veel sneller teruggekomen dan verwacht en heb uiteindelijk nog minuten kunnen maken. Ik voel me zo goed dat ik zelf nog door wilde. Gelukkig wilde Ajax dat ook."

Geen nieuwe keepers
Andre Onana vertrok deze zomer transfervrij uit Amsterdam, maar de club lijkt niet in te zetten op een nieuwe doelman. Ajax heeft met Stekelenburg en Pasveer twee ervaren doelmannen onder contract staan, terwijl de jonge Jay Gorter er ook goed opstaat in de hoofdstad.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd