Traditionele top hoopt vertrouwen te tanken in oefenduels

2 juli 2022, 07:00   Bijgewerkt: 1 juli 2022, 23:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 2 juli.

Nieuws

Transferblog

Niet alleen binnen de lijnen wordt hard gewerkt om het nieuwe seizoen uitstekend te starten, ook de technisch directeuren hebben hun halden vol in deze periode. Er wordt hard gewerkt om de selecties voor het nieuwe seizoen op orde te krijgen. Wat staat er vandaag te gebeuren op de transfermarkt? Volg de laatste ontwikkelingen in het transferblog van FCUpdate.nl! 

Wedstrijden

SC Paderborn - Ajax (13.00 uur)

Ajax is op trainingskamp in De Lutte met veel talenten. De internationals genieten nog van een welverdiende vakantie, waardoor de jongelingen de kans krijgen om Alfred Schreuder te overtuigen. De eerste oefenwedstrijd leverde een 3-0 overwinning op tegen SV Meppen, waarbij vooral Mohamed Ihattaren en Naci Ünüvar opvielen. Kunnen de spelmakers weer hun visitekaartje afgeven of laten nu andere spelers zich van hun beste kant zien?

Feyenoord - Kopenhagen (14.00 uur)

Waar de meeste teams de voorbereiding rustig beginnen met wat mindere tegenstanders gaat Feyenoord meteen volle bak. De ploeg van Arne Slot begon maandag met trainen en speelt de eerste oefenwedstrijd niet tegen een laagvlieger maar de Deense topclub Kopenhagen. Kunnen de nieuwelingen Danilo, Mats Wieffer en Mohamed Taabouni zich meteen laten gelden?

PSV - Cercle Brugge (15.00 uur)

De eerste wedstrijd van Ruud van Nistelrooy bij de hoofdmacht van PSV leverde een simpele 6-0 overwinning op tegen het Duitse Blau-Weiß Lohne. De ploeg treft nu een tegenstander van een hoger niveau. Cercle Brugge is zaterdagmiddag de tegenstander. Mogelijk krijgt Xavi Simons voor het eerst minuten bij de Eindhovenaren. 

Voetbal op tv

13.00 uur: SC Paderborn - Ajax, Ziggo Sport - oefenwedstrijd

18:00 uur: Nederland (v) - Finland (v), NPO1 - laatste oefenwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen voor het EK

18:00 uur: Nederland (v) - Finland (v), ESPN - laatste oefenwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen voor het EK

20.30 uur: Eredivisie Vrouwen Seizoensoverzicht, ESPN - terugblik op het afgelopen seizoen in de Eredivisie Vrouwen

21.30 uur: ESPN Vandaag, ESPN - actualiteitenprogramma met onder meer voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen