'Hakim Ziyech kan Chelsea verlaten: gesprekken geconcretiseerd'

'Hakim Ziyech kan Chelsea verlaten: gesprekken geconcretiseerd'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 juli 2022 – Hakim Ziyech staat mogelijk voor een vertrek bij Chelsea. Dat dat aanvallende middenvelder annex buitenspeler op de radar staat van AC Milan is inmiddels geen geheim meer, maar inmiddels zouden de gesprekken tussen beide clubs 'geconcretiseerd' zijn. De Italianen hopen op een huurdeal met een mogelijke koopoptie.

Dat meldt Tuttomercatoweb. Chelsea betaalde veertig miljoen euro aan Ziyech om de technicus naar Stamford Bridge te halen toen Frank Lampard aan het roer stond. Na zijn vertrek, en de komst van Thomas Tuchel, wist de voetballer nooit onomstreden basisspeler te worden. Afgelopen seizoen kwam hij in totaal 44 wedstrijden in actie, waarin hij acht keer scoorde en zes keer de aangever was bij een doelpunt. In totaal speelde hij slechts dertien duels van begin tot eind mee.

AC Milan ziet hem als ideale versterking. De Milanezen konden nog weinig doen op de transfermarkt, omdat technisch directeur Paolo Maldini een aflopend contract had. Inmiddels heeft hij een nieuwe verbintenis, waardoor er serieuze knopen doorgehakt kunnen worden op de transfermarkt. De club wilde ook Sven Botman graag naar San Siro halen, maar hij koos uiteindelijk voor een overstap naar het ambitieuze Newcastle United.

Noa Lang en Marco Asensio
Milan werd de afgelopen weken ook meermaals gelinkt aan Noa Lang. De laatste dagen is het echter stil rondom die mogelijke transfer. Wat nog wel speelt, is de mogelijke komst van Marco Asensio. De voetballer heeft bij Real Madrid niet het gevoel dat hij dicht tegen een basisplaats aanzit. Daarom wil hij graag vertrekken uit het Bernabeu. De club verlangt volgens Marca een bedrag om en nabij de dertig miljoen euro.

Reacties

gerelateerd