Ook Slot krijgt deel takenpakket van Arnesen bij Feyenoord

Ook Slot krijgt deel takenpakket van Arnesen bij Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 juni 2022 – Trainer Arne Slot (43) verwacht een deel van de taken van Frank Arnesen te moeten overnemen in de komende periode. De oefenmeester van Feyenoord zag de technisch directeur donderdag noodgedwongen een tijdelijke punt achter zijn werkzaamheden zetten in De Kuip, vanwege diens verslechterende gezondheid.

Het is niet de eerste keer dat Slot zich actief gaat bezighouden met het technisch beleid, want voor zijn komst en in de afgelopen weken deed hij dat ook al. "Ik heb in mijn vakantie ook spelers bekeken", reageert de coach in De Telegraaf over het overnemen van de taken van Arnesen, wiens bacterie in zijn knie voor de grote problemen en afwezigheid zorgt.

"Maar niet zoveel als vorig jaar", vervolgt Slot in de ochtendkrant over het vervullen van technische taken. "Toen was ik, voordat ik naar Feyenoord kwam, een half jaar vrij en eigenlijk gewoon scout voor de periode dat ik in De Kuip aan de slag zou gaan. Zoveel tijd kan ik er nu niet in steken. Maar we kijken natuurlijk met elkaar naar versterkingen."

Lees ook: 'Southampton legt aanbieding neer bij Feyenoords' Pedersen'

Slot krijgt een belangrijkste stem in de aankopen, te meer omdat hij spelers wil die passen bij zijn manier van voetballen passen. 'In het afgelopen jaar is hij in zijn spelersgroep ook opgezadeld met spelers die geen enkele meerwaarde hadden of met hun mentaliteit (de Afrikaan Baldé) niet pasten bij de huidige groep', weet het dagblad over Slot. Ook Robert Te Kloese neemt een belangrijk deel van de taken van Arnesen over de komende tijd.

Reacties

gerelateerd