'Feyenoord slijt eerste overbodige speler en zag Dost niet zitten'

30 juni 2022, 21:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft de eerste overbodige speler vrijwel zeker weten te slijten. Christian Conteh (22) wordt het komende seizoen verhuurd aan Dynamo Dresden. Daarbij heeft de 3. Bundesliga-club bovendien een optie tot koop bedongen.

Dat schrijft het Duitse BILD. Conteh ligt weliswaar nog tot 2024 onder contract bij Feyenoord, maar komt simpelweg tekort voor de A-selectie van Arne Slot, waar hij tijdens de eerste trainingen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen wel aansloot. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan FC Dordrecht en hoewel hij het daar niet slecht deed, zit een doorbraak in De Kuip er komend seizoen simpelweg niet in.

Daardoor wordt hij het komende seizoen opnieuw verhuurd, ditmaal bij de club die afgelopen seizoen tegen Kaiserslautern promotie naar de 2. Bundesliga misliep. Robert Bozenik, Mark Diemers, Naoufal Bannnis, Aliou Balde zijn de andere spelers van wie Feyenoord in de komende tijd, zonder technisch directeur Frank Arnesen, probeert af te komen.

Lees ook'Feyenoord lijkt komst van dure Gnonto te kunnen vergeten'

Feyenoord zag Dost niet zitten

Verder kwam Marcel van der Kraan, chef sport van De Telegraaf, met de verklaring waarom Bas Dost niet naar Feyenoord komt, maar vermoedelijk bij FC Utrecht tekent. "Er was geen overeenstemming binnen Feyenoord of iedereen Dost wel wilde hebben", vertelt hij in een video. "Feyenoord wil spelers hebben die waarde vertegenwoordigen om kapitaal te creëren. Dost is een speler van 33 die geen enkele transferwaarde vertegenwoordigt, dat zag men bij Feyenoord niet zitten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen