Knie Arnesen was 'zo groot als een meloen' bij Feyenoord

Knie Arnesen was 'zo groot als een meloen' bij Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 juni 2022 – Frank Arnesen is in elk geval de komende tijd uit de roulatie bij Feyenoord en dat is niet zonder reden. De technisch directeur kampt met een infectie in de knie en volgens Voetbal International waren er ook binnen de Rotterdamse club zorgen over de ontwikkelingen rond de gezondheid van de Deen.

In een terugblik schetst het weekblad de ontwikkelingen rond Arnesen bij Feyenoord. 'Al sinds zijn komst naar Feyenoord heeft hij last van zijn knie. Dat leek juist allemaal verholpen na de operatie en plaatsing van een kunstgewricht, maar de revalidatie duurde lang', staat er te lezen. Voor de finale van de Conference League tegen AS Roma ging het mis. 'Die knie werd volgens Arnesen zelf 'zo groot als een meloen'. (…) Daarna verslechterde zijn toestand zo erg dat hij bij terugkomst in Rotterdam direct werd doorverwezen naar het ziekenhuis.'

De bacterie in zijn knie blijkt er eentje die niet goed te genezen is. De Deen was al niet van plan om mee te gaan op trainingskamp, maar moet dus zelfs een stap terugdoen in zijn huidige functie. 'Dat hij dit besluit neemt, zegt veel. Ook Feyenoord vindt dat Arnesen aan zijn gezondheid moet denken', schrijft VI over de situatie. Dat algemeen directeur Dennis te Kloese hem opvolgt, is logisch gezien de recente ontwikkelingen.

'Het is opvallend dat betrokkenen in de Malacia-deal hem roemen om zijn doortastendheid', staat te lezen over Te Kloese. 'Samen met trainer Arne Slot en de scouting zal hij de komende periode het aan- en verkoopbeleid moeten runnen, juist in een periode dat er nog wat te gebeuren staat.' Het Algemeen Dagblad schrijft dat het doorschuiven van Te Kloese min of meer noodzakelijk is.

Lees ookEnorme domper Feyenoord: Arnesen legt taken tijdelijk neer

'Arnesen en zijn scouts hebben uiteraard de lijstjes klaar en vaak ook al de eerste gesprekken gevoerd, maar spelers daadwerkelijk contractueel vastleggen is uiteraard iets heel anders. Ondertussen moeten spelers die nu nog meetrainen maar niet in de plannen van Slot voorkomen, zoals bijvoorbeeld Mark Diemers en Naoufal Bannis, deze weken door Feyenoord van de hand worden gedaan', weet de ochtendkrant. En het is nog zeer onduidelijk of en wanneer Arnesen terugkeert in De Kuip.

Reacties

gerelateerd