'Bayern slaat ook derde bod van Barcelona op Lewandowski af'

30 juni 2022, 13:23

Het is FC Barcelona nog niet gelukt om een akkoord te bereiken met Bayern München over de komst van Robert Lewandowski. De Catalanen willen de Poolse aanvalsleider graag overnemen, maar zagen donderdag ook een derde voorstel afgewezen worden door de Duitse topclub.

Dat meldt BILD. Volgens het Duitse medium zou de Spaanse club een nieuw voorstel van veertig miljoen euro hebben gedaan, waarbij er nog vijf miljoen euro aan bonussen bij zou kunnen komen. Bayern München is echter niet onder de indruk van het derde bod van FC Barcelona en heeft het opnieuw naar de prullenbak verwezen.

Eerder bracht Barça al een bod van 32 en 35 miljoen euro uit op de Poolse spits. Bayern München houdt echter vast aan de vraagprijs van vijftig miljoen euro, waar FC Barcelona wel steeds meer in de buurt komt. Een akkoord zit er echter nog steeds niet in.

Lees ook: Voer voor speculaties: Xavi en Lewandowski gespot in restaurant

Mocht de spits, die dit seizoen goed was voor vijftig doelpunten in 46 officiële wedstrijden voor Der Rekordmeister, in München blijven kan hij na dit jaar transfervrij de deur uit lopen. Bayern München lijkt dat risico wel te willen nemen, aangezien de club de spits niet kwijt wil. Als het aan Lewandowski zelf ligt vertrekt hij zo snel mogelijk naar FC Barcelona.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen