'PSG nadert akkoord over aantrekken voormalig PEC Zwolle-spits'

30 juni 2022, 11:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain nadert een akkoord met het Italiaanse Sassuolo over het aantrekken van Gianluca Scamacca. Dat melden verschillende Italiaanse media. De oud-spits van PSV en PEC Zwolle staat al lange tijd in de belangstelling van de Franse topclub, maar een deal lijkt er nu echt te gaan komen.

Volgens de goed geïnformeerde Gianluci Di Mazrio is een akkoord 'dichterbij dan ooit'. Scamacca heeft indruk gemaakt bij Sassuolo, waardoor de Italianen de absolute hoofdprijs willen ontvangen. Een bod van 35 miljoen euro van Paris Saint-Germain werd daardoor ook resoluut naar de prullenbak verwezen.

Sassouolo hoopte namelijk vijftig miljoen euro te gaan ontvangen voor de 23-jarige spits, maar lijkt met iets minder akkoord te gaan. Sassuolo zou een vast bedrag van veertig miljoen euro ontvangen, wat in de toekomst nog op kan lopen door bonussen die in de deal zijn opgenomen.

Lees ook: Domper voor Wijnaldum: 'PSG is rond met nieuwe concurrent'

Voor de aanvalsleider van de Italiaanse middenmoter zou een toptransfer naar PSG een ultieme beloning zijn na hard werken. Scamacca heeft het in zijn loopbaan niet makkelijk gehad, aangezien veel buitenlandse avonturen - waaronder bij PSV en PEC Zwolle - mislukt zijn. Zo scoorde de spits in Zwolle geen enkele goal, maar dat was dit seizoen bij Sassuolo wel anders. In 38 wedstrijden trof de aanvaller zestien keer het net.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen